top

2 dagen in een verhaal

Nieuw onderwerp plaatsen Reageren Herenpanty | De panty in de openbaarheid    Pagina 1 van 1

27-09-2019 02:09:08 BerichtOnderwerp: 2 dagen in een verhaal
Kawilaa
Gewaardeerd lid


Geregistreerd op: 13 Apr 2015
Berichten: 70

Reageren met citaat

Hai! Lang niet gesproken. Hoop dat alles wel is met jullie allemaal? Het is hier zo rustig op dit moment. Jullie zullen het wel druk hebben!

Zoals beschreven beschrijf ik hier dagen dat ik er lekker op uit ging. Ik ging vorige week shoppen met mijn mams en kwamen uit bij de c&a. De herfst collectie. Ik kwam daar een prachtige panty tegen voor maar 2.90. Super mooi; fel donker bruin. Dus er maar een gekocht. Maat L zou de richtlijn zijn. Eenmaal thuis erachter gekomen dat hij wel goed zat maar dat een XL beter op zijn plek zou zijn. A fijn ik dus terug om er 1 XL bij te halen.
Vond het ook een mooie dag dus gelijk mijn outfit bij elkaar gezocht en samen met mijn vriend hele dag in hoofddorp rond gelopen en geshopt. In mijn leuke herfst outfit! Veel bekijks uiteraard. Ook op het speel plein waar aan ik woon. Veel buren ook gezien en gegroet die mij voor het eerst een panty zien dragen. Geen problemen mee ondervonden alhoewel ik dat wel spannend vond. Vond het een heerlijke dag!
Ik had de link van de c en a willen geven met die panty maar hij staat er al niet meer op. Mocht je interesse in hebben ze hangen in kopstellingen bij de ingang. Niet in het rek met de andere pantys bij de kassa! Voor 2.90 raad ik hem zeker aan! Later kwam ik erachtercl dat ik erachter dat ik een paar van wou hebben. Helaas niet meer bij mijn c en a. Vriend lief liep toevallig bij een andere c en a dus die heeft er nog 2 extra meegenomen. Deze vind je niet veel dus een paar back ups zijn wel handig. Tevens zijn deze van duurzame eco materiaal. het materiaal is anders maar super top!
Ik weet niet meer hoe je een foto kan delen. Anders had ik mijn outfit wel willen laten zien! Very Happy

Dag 2. Vandaag gehad. Vriend zei zullen we naar Haarlem gaan om eens te struinen. Hij vertelde dat er ook een beenmode winkel zat die van alles had. Had graag een panty aan willen trekken maar het was een vieze gure dag met regen en miezer. Dus maar een skinny jeans haha.
Dus eenmaal na een aantal uur gelopen te hebben kwamen we daar aan. Kunert orolblu wolford bonnie&doon falke en nog vele andere merken. Nu had ik stiekem gehoopt om als jonge jongen die samen ook nog eens met zijn vriend de winkel in loopt en dat de eenmans zaakje ons netjes zou begroeten en dat ze misschien verbaast of verrast zou zijn met een mannelijke klant die niet bij de sokkenrekken loopt maar langs de pantys. Helaas voelde ik me daar niet heel erg welkom. Een paar korte woordjes en zinnetjes maar meer kwam er niet uit. Ook het welbekende vraagje; kan ik u ergens mee helpen kwam er niet af bij haar. Zat rustig dozen vol pantys te openen en orderen. leuk om eens hogere kwaliteit pantys echt te zien en voelen dan via internet. Maar de mevrouw maakte de sfeer nog veel kleiner en strakker dan het zaakje al was. Voor wie interesse heeft. De winkel heet Stemm Voetiek in Haarlem.

Groetjes! Kawilaa
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
 
27-09-2019 12:15:38 BerichtOnderwerp:
neon
Erelid


Geregistreerd op: 15 Feb 2017
Berichten: 243
Woonplaats: Noord-Holland

Reageren met citaat

Hi Kawilaa,
leuk weer eens wat van je te lezen, zo te zien wonen we bij elkaar in de buurt!
Ben wel al regelmatig bij de Voetiek langs gelopen maar blijkbaar goed dus dat ik nog nooit binnen ben geweest. Vlak bij zit trouwens ook een Wolford boetiek, daar nog binnen geweest?
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
 
27-09-2019 12:42:27 BerichtOnderwerp:
Kawilaa
Gewaardeerd lid


Geregistreerd op: 13 Apr 2015
Berichten: 70

Reageren met citaat

Ha die Neon!

Ja klopt wolford zit er ook. Deze heeft de winkel meer naar lingerie gezet. Ze verkopen nog wel pantys maar het is niet echt meer pure beenmode. Meer een ondermode winkel. Je kan altijd naar binnen bij de Voetiek. Misschien had ze een slechte dag. Dat zou ook kunnen Smile

Ik ben even vergeten waar jij woont. Maar als het dichtbij is. Is dat natuurlijk erg grappig!
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
 
06-10-2019 11:01:19 BerichtOnderwerp:
Yvan
Site Admin


Geregistreerd op: 03 Jun 2012
Berichten: 2373
Woonplaats: Kortrijk

Reageren met citaat

Hoi Kawilaa,

Jammer om te vernemen dat je niet echt welkom was in die speciaalzaak. Zelf heb ik, in mijn woonplaats, een goede ervaring gehad met de plaatselijk speciaalzaak. Jammer genoeg is de zaak al een tijdje gesloten, zelfstandige kousenwinkels hebben het tegenwoordig zwaar om te overleven.
_________________
Stay hosed
Yvan
-
-Life is too short to wear boring clothes.-
-
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen Website bekijken
 
06-10-2019 20:04:39 BerichtOnderwerp:
Kawilaa
Gewaardeerd lid


Geregistreerd op: 13 Apr 2015
Berichten: 70

Reageren met citaat

Ja ze vallen een voor een uit. Alles gaat tegenwoordig online. Dus even in je handen houden. De stof, dikte, patroon. Alles moet je maar via een beeldscherm geloven!
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
 
Nieuw onderwerp plaatsen Reageren Herenpanty | De panty in de openbaarheid
Vorige onderwerp
Volgende onderwerp
Berichten van afgelopen:   




Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum


Wilt u geen reclame op dit forum en genieten van extra voordelen? Klik dan vlug hier voor meer informatie!