top

Spelregels

Nieuw onderwerp plaatsen Dit onderwerp is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten is niet mogelijk. Herenpanty | Forumregels    Pagina 1 van 1

03-06-2012 13:23:41 BerichtOnderwerp: Spelregels
Yvan
Site Admin


Geregistreerd op: 03 Jun 2012
Berichten: 2202
Woonplaats: Kortrijk

Reageren met citaat

Dit forum werd opgericht om de (heren)panty te promoten als aanvulling op de herenkledij. Ook wil dit forum de mensen helpen en informeren in verband met het panty dragen in het openbaar of thuis. Sinds 12/2/2016 werd het forum uitgebreid met een rokkenforum.

Op dit forum zijn onder geen enkele voorwaarden seksueel getinte berichten toegelaten. Dating – berichten zijn eveneens ongewenst.

Kaap niemand zijn topic. Heb je een vraag of wil je iets vertellen start dan zelf een nieuw topic.

Blijf te allen tijde hoffelijk en beleeft. We zijn allemaal mensen onder elkaar en hebben ieder onze eigen mening.

Let op wat je op tekst zet, geschreven berichten kunnen anders over komen dan in eerste instantie bedoeld was.

Copyright:

Heb je wat gelezen op een website, online-krant, weekblad of dergelijke, zet dan de link in uw bericht maar kopieer zeker niet de inhoud van het artikel naar uw bericht in dit forum. Dit forum en de beheerder zien af van alle verantwoordelijkheid in verband met schending van het copyright. De eigenaar van het geplaatste bericht blijft verantwoordelijk voor de inhoud. Kijk ook uit met foto’s, afbeeldingen en dergelijke. Ook hierop zit meestal copright.

Avatars

Het staat iedereen vrij om een avatar te kiezen die bij hem past.

Toch enkele regels om het netjes te houden:

Avatars met blote konten of geslachtsdelen enkel gehuld in een panty zijn niet gewenst. Eveneens provocerende afbeeldingen of foto's zijn uit den boze.
Houdt rekening met copyrights als je een afbeelding of foto van het Internet plukt om te fungeren als avatar.

Tot slot: Have fun Wink

Toevoeging op 21/05/2012:

Onlangs had het forum last van spam. Er werd een account aangemaakt die enkel tot doel had om reclame te verspreiden. Aangezien ik als beheerder niet de hele dag op het forum kan zitten kijken en om spam in de toekomst te vermijden, zullen de nieuwe accounts eerst door mij vrijgegeven moeten worden.

Toevoeging op 11/2/2016:

Vanaf 12/2/2016 zal het herenpantyforum uitgebreid worden met een subforum voor de liefhebbers van rokken. Het hoofddoel van het forum blijft de (heren)panty, het bijkomende rokkenforum is voor de mensen die nog een stap verder willen gaan. Alle regels die van toepassing zijn op het herenpanty forum zijn uiteraard ook van toepassing op dit nieuwe subforum.

Aanpassing op 2/11/2017

De Lay-out van het forum werd aangepast om een betere scheiding te krijgen tussen panty's en rokken. Als uw bericht enkel over panty's gaat, post dan uw mededeling in het pantyforum. Indien rokken, al dan niet met panty, uw voorkeur wegdragen, post dan uw mededeling in het rokkenforum.

Toevoeging op 12/11/2017

Dit forum maakt geen gebruik van https. Daarom is het aangeraden om geen gevoelige informatie en/of foto's op dit forum te plaatsen omdat ze achterhaald of gestolen kunnen worden. Het al dan niet gebruik maken van ssl hangt af van de host van dit forum (bbforum.be).

Dus:

Als je absoluut niet wil dat men jou foto's of berichten kan zien buiten dit forum, (zelfs al staan ze in het afgesloten gedeelte), raad ik deze mensen aan om hun materiaal te verwijderen. Er zijn geen garanties dat uw foto's of berichten ooit elders op het Internet opduiken.

Veel plezier.

Bij problemen met het forum ben ik bereikbaar op herenpanty.forum ad gmail punt com (vervang ad door @ en punt door. (zonder spaties))Grtz
Yvan
_________________
Stay hosed
Yvan
-
-Life is too short to wear boring clothes.-
-
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen Website bekijken
 
Nieuw onderwerp plaatsen Dit onderwerp is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten is niet mogelijk. Herenpanty | Forumregels
Vorige onderwerp
Volgende onderwerp
Berichten van afgelopen:   
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum