top

Hoe is jullie panty verslaving begonnen?

Nieuw onderwerp plaatsen Reageren Herenpanty | De panty in het algemeen    Pagina 1 van 1

05-06-2022 11:00:30 BerichtOnderwerp: Hoe is jullie panty verslaving begonnen?
beautifultights
Gewaardeerd lid


Geregistreerd op: 07 Okt 2018
Berichten: 73

Reageren met citaat

Beste forumleden, zoals de titel zegt, hoe zijn jullie op het idee gekomen om voor het eerste een panty aan te trekken? Hoe oud waren jullie toen? En vooral hoe vond je de eerste ervaring?
Ik wil vooral meegeven dat ik nog heel erg jong was, ik vermoed dat ik een jaar of 12 moet geweest zijn. Toen trok ik stiekem even een panty aan van mijn 2 jaar oudere zus toen ik even alleen thuis was. En o, vond dit gevoel toen al goddelijk. Gelukkig is ze er nooit achter gekomen.
Hoe ging dit bij jullie?
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
 
05-06-2022 17:04:43 BerichtOnderwerp:
Boeskool
Erelid


Geregistreerd op: 06 Jun 2012
Berichten: 132
Woonplaats: Oldenzaal

Reageren met citaat

Ik had lang niet gepost. Bij mij is het begonnen op een bitter koude winterdag. Ik bracht destijds, samen met mijn zus op 13 jarige leeftijd reclamefolders rond. Omdat het zo koud was gaf mijn moeder mij een panty om onder de lange broek aan te trekken. Daar is het bij mij begonnen. En het heeft me nooit meer losgelaten. Temeer daar het enige opwinding bij me teweeg bracht. Later ben ik weer begonnen een panty onder de lange broek te dragen tijdens buiten-werkzaamheden. Mijn vrouw destijds had er moeite mee en droeg zelf nooit dit o zo mooie kledingstuk. Mijn huidige vriendin vindt het schattig en moedigt me zelfs aan te doen wat ik zelf fijn vindt. Het openlijk dragen probeer ik meer en meer maar ben hier heel voorzichtig mee omdat ik denk dat in mijn omgeving niet iedereen dit kan waarderen.Mijn kinderen zijn ervan op de hoogte alsook mijn directe buren. Nu op de camping probeer ik ook openlijk te dragen, teminste een legging. Hopenlijk komt er op korte termijn ruimere acceptatie.
_________________
Embrace your nylon- microbe
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen
 
06-06-2022 07:49:51 BerichtOnderwerp:
beautifultights
Gewaardeerd lid


Geregistreerd op: 07 Okt 2018
Berichten: 73

Reageren met citaat

@Boeskool
Als kind liet mijn moeder me ook wel eens een panty dragen onder een lange broek omdat ik altijd koude benen had. Liet je moeder jou dan echt een nylon panty dragen onder je broek? Bij mij waren het toen eerder van die katoenen maillots. Toch was dit ook bij mij misschien de aanleiding om op 12 jarige leeftijd te gaan experimenteren met echte panty's. Idea
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
 
06-06-2022 12:37:59 BerichtOnderwerp:
neorej
Gewaardeerd lid


Geregistreerd op: 12 Nov 2017
Berichten: 64

Reageren met citaat

Bij mij is het ooit begonnen door een verkleed partijtje. Ik denk dat is een jaar of 10-11 was oid. We speelde vadertje en moedertje, je kan wel raden wie de moeder speelde. Mij vriendje had een verkleed kist met daarin ook een jurk en daarbij zat ook en maillot. En dat vond ik heel fijn zitten. Ben toen stiekem bij me moeder gaan lenen, maar ide kreeg dat door. Later toen ik me brommer kreeg ben ik ze ook zelf gaan kopen en droeg er altijd een panty of stay-up onder me broek. In de koude dagen was het nog lekker warm ook op de brommer. En eigenlijk is dat kleding stuk nooit meer uit me kast verdwenen. Soms draag ik het veel, maar kan ook zo zijn dat ik er maanden niets mee heb. Mijn vrouw weet er van, maar heeft er zelf niks mee, en ze draagt zelf zelden.
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
 
07-06-2022 04:54:00 BerichtOnderwerp:
Yvan
Site Admin


Geregistreerd op: 03 Jun 2012
Berichten: 2202
Woonplaats: Kortrijk

Reageren met citaat

Voor zover ik me kan herinneren, heeft dat kledingstuk me altijd aangetrokken. Toen ik nog een jaar of 8 was, kreeg ik van mijn moeder mijn eerste maillot, een donkerblauwe. Ik kon de maillot enkel maar dragen als mijn vader niet thuis was want die vond het niet kunnen, (nog altijd niet trouwens). Mijn moeder heeft me altijd gestimuleerd om te dragen wat ik leuk vond, maar in de jaren 1970 / 1980 was dat niet zo evident. Meestal werd de panty stiekem gedragen onder een lange broek, maar als je een kamer deelt met een jongere broer dan is het niet echt makkelijk. Pas na het opbiechten tegen mijn echtgenote ben ik beginnen te genieten van de vrijheid om te dragen wat ik leuk vind. Marina heeft er geen problemen mee en soms trekken we dezelfde outfit aan om weg te gaan.
_________________
Stay hosed
Yvan
-
-Life is too short to wear boring clothes.-
-
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen Website bekijken
 
Nieuw onderwerp plaatsen Reageren Herenpanty | De panty in het algemeen
Vorige onderwerp
Volgende onderwerp
Berichten van afgelopen:   
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum