top

Terug single

Nieuw onderwerp plaatsen Reageren Herenpanty | De panty in het algemeen    Pagina 1 van 1

04-02-2020 09:57:48 BerichtOnderwerp: Terug single
Speedlover
Lid


Geregistreerd op: 06 Aug 2019
Berichten: 40
Woonplaats: Haaksbergen

Reageren met citaat

Sinds de echtgenote besloten heeft de echtelijke woning te verlaten zijn alle remmen los gegaan op het panty dragen. Ik draag dagelijks een panty maar af en toe werd er water bij de wijn gedaan als we samen naar officiële gebeurtenissen moesten. Dan droeg ik ook een panty met daarover een lange broek. Nu nog enkel de panty met een short. Vrouwlief is ook een fervent pantydrager maar er was toch altijd de schroom bij haar van wat zullen de mensen denken. Veel van mijn vrienden en vriendinnen weten dat ik panty's draag en steunen me er voor 100%in. Ze vinden dat ik moet dragen waar ik me goed in voel.
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
 
04-02-2020 12:02:06 BerichtOnderwerp:
E.R.
Erelid


Geregistreerd op: 13 Feb 2017
Berichten: 279

Reageren met citaat

Klinkt alsof veel van ons hiermee te maken krijg. Je wordt een soort van gestraft voor dat je meer lef hebt als de meeste van ons.

Ik bevind mij ook vaak op glad ijs. Mijn relatie staat ook vaak op scherp, terwijl mijn dochter er helemaal geen last van heeft van mij als vader. En ik merk ook vaak in mijn omgeving dat de acceptatie groter is dan in de thuisomgeving.

Andere zwichten weer onder deze druk. En dat is toch niet wat je wilt. Ik draag graag rokken. Maar er meer vrouwelijk uitzien voor een man daar staat een groot taboe op. Want je moet toch een echte man zijn? Er zijn zoveel onbeschreven wetten waar je als man c.q. vrouw moet houden. En wij doen het lekker anders. En dat is lastig voor je directe omgeving.
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
 
04-02-2020 16:05:25 BerichtOnderwerp:
Yvan
Site Admin


Geregistreerd op: 03 Jun 2012
Berichten: 2373
Woonplaats: Kortrijk

Reageren met citaat

Wij maken soms ook al eens ruzie, zoals in elk huishouden, denk ik, maar nooit over mijn keuze van kleding. Als er iets niet klopt met mijn keuze dan gaat Marina mij daar op wijzen, maar daar stopt het. Mijn kleding is steeds een combinatie van mannelijke kleding in samenspel met panty, legging, jegging en/of rok. Soms vind ik het persoonlijk nodig om de rok in te ruilen voor een korte jeansbroek, maar verder gaat de toegeving niet. De panty is een deel van mijn levensstijl en Marina begrijpt dat. Als ik eens een tijdje geen panty draag dan vraagt ze al of ik ziek ben.

De vrouwen moeten meer openstaan voor experimenteren met kleding. De meesten zijn vergeten, of weten niet, welke "strijd" ze moeten leveren hebben om een lange broek te mogen aantrekken. In mijn jonge jaren heb ik nog restaurants en café's geweten waar vrouwen in lange broek niet welkom waren. De dag van vandaag is de vrouw in lange broek de normaalste zaak van de wereld.
_________________
Stay hosed
Yvan
-
-Life is too short to wear boring clothes.-
-
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen Website bekijken
 
04-02-2020 20:21:59 BerichtOnderwerp:
Emily
Lid


Geregistreerd op: 23 Jul 2018
Berichten: 31

Reageren met citaat

Hallo,
Vervelend om te “horen” of “lezen” dat een relatie stuk gaat, (mede) door het dragen van de kleding van je voorkeur. Bij ons gaat het gelukkig goed, al weet ik ook dat dit in een relatie helaas niet altijd vanzelfsprekend is. Ik blijf eigenlijk altijd afwegen wanneer en waar ik er op uit ga, ondanks dat er vanuit mijn relatie haast geen beperkingen zijn..
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
 
02-03-2020 19:06:16 BerichtOnderwerp:
Niek
Erelid


Geregistreerd op: 31 Dec 2019
Berichten: 147
Woonplaats: Gelderland

Reageren met citaat

Ik kan me jou gevoel goed voorstellen. i.p. had ik met name de wil om panty's te dragen onder een broek. Pas 2 jaar geleden zijn daar rokken bij gekomen en skinny broeken. Het is nu prettig dat het gewoon in een kast mag hangen.
Ook bij mij alleen begrip van vrienden, (van degene die het weten). En dat voelt goed.
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
 
Nieuw onderwerp plaatsen Reageren Herenpanty | De panty in het algemeen
Vorige onderwerp
Volgende onderwerp
Berichten van afgelopen:   




Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum


Wilt u geen reclame op dit forum en genieten van extra voordelen? Klik dan vlug hier voor meer informatie!