top

Wandeling

Nieuw onderwerp plaatsen Reageren Herenpanty | De panty in de openbaarheid    Pagina 1 van 1

07-11-2020 18:51:58 BerichtOnderwerp: Wandeling
Jona82
Aspirant lid


Geregistreerd op: 29 Okt 2020
Berichten: 8

Reageren met citaat

Beste pantydragers,

Vandaag besloten om sinds lange tijd weer eens een wandeling in maillot te maken. Zo gezegd, zo gedaan. Deze middag een lange wandeling gemaakt op de Kalmthoutse Heide.

M'n outfit bestond uit een donkerblauwe korte wandelbroek (afritsbaar, zonder de onderste pijpen dus), een comfortabele sweater, uiteraard wandelschoenen en een donkerblauwe maillot.

Eerlijk gezegd blijf ik het, zeker in het begin, altijd even spannend vinden. Maar, ik heb geen enkele vervelende reactie gehad. Wel een wat overdreven luide 'goedemiddag' van een pauzerende mountainbiker, maar daar bleef het dan ook bij. De weg gevraagd aan een vriendelijke dame, maar ook zij heeft er niets van gezegd, wat toch wel weer wat moed gaf.

Hoe vaak gaan jullie zo naar buiten? En krijgen jullie reacties?

Groetjes,

Jona
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen
 
08-11-2020 01:05:03 BerichtOnderwerp:
Yvan
Site Admin


Geregistreerd op: 03 Jun 2012
Berichten: 2373
Woonplaats: Kortrijk

Reageren met citaat

De laatste maanden heb ik ook regelmatig gebruik gemaakt van een maillot (katoenen panty), meestal zwart of bruin. De laatste keer in de openbaarheid was om te gaan winkelen. Een bruin exemplaar onder een donkerblauwe jeans tot net boven de knie in combinatie met een beige overhemd en hoge schoenen. Nog nooit een opmerking gehad en zelden een verbaasde blik. Meestal gebruik ik panty's rond de 100 denier en ook die combinatie valt zelden op.

Ik ben er van overtuigd dat het puur met zelfvertrouwen en continuïteit te maken heeft. De eerste uitstapjes kunnen misschien wat onzeker aanvoelen, maar naarmate men meer en meer in de favoriete kledij naar buiten komt, groeit ook het zelfvertrouwen. Daardoor is men veel minder geneigd om te denken dat iedereen dadelijk uw maillot of panty gezien heeft. In het begin dacht ik ook dat iedereen mijn panty onder mijn korte broek wel gezien had en dat iedereen wel zijn mening klaar had. Geen waar dus, buiten de zeldzame enkeling, is er niemand die zich interesseert in mijn outfit, of het kan hen gewoon niet schelen. Zolang de samenstelling van de kleding smaakvol is, zal men geen ongewenste aandacht trekken.

De grootste barrière is die eerste stap in de openbaarheid durven zetten. Eenmaal men daar over is en van de vrijheid geproefd heeft, smaakt het naar meer en is het niet meer te stoppen. Geniet ervan Wink
_________________
Stay hosed
Yvan
-
-Life is too short to wear boring clothes.-
-
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen Website bekijken
 
09-11-2020 13:23:39 BerichtOnderwerp:
Jona82
Aspirant lid


Geregistreerd op: 29 Okt 2020
Berichten: 8

Reageren met citaat

Ik denk dat het ook deels 'tussen de oren zit'. Soms denk ik dan ook, hoe zou ik zelf reageren? Al ben ik op dat gebied natuurlijk wel een beetje bevooroordeeld.

De wandeling van afgelopen zaterdag heeft het zelfvertrouwen absoluut weer een zet in de goede richting gegeven. Hierdoor zal ik de volgende keer toch met positievere gedachten naar buiten gaan; het smaakt in elk geval zeker naar meer!
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen
 
09-11-2020 14:59:14 BerichtOnderwerp:
Yvan
Site Admin


Geregistreerd op: 03 Jun 2012
Berichten: 2373
Woonplaats: Kortrijk

Reageren met citaat

Er is maar één groot probleem wanneer je experimenteert met kleding: de kleerkast wordt te klein. In mijn geval was het eerst de panty, maar nadien kwamen daar ook de maillot, de legging, de jegging en de rok bij. Met al dat leuks in de kast wordt het ook steeds moeilijker om een keuze te maken en sta ik tegenwoordig even lang de outfit samen te stellen als mijn vrouw. Razz Ik prijs mezelf bij de gelukkigen met dat "probleem". Cool
_________________
Stay hosed
Yvan
-
-Life is too short to wear boring clothes.-
-
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen Website bekijken
 
Nieuw onderwerp plaatsen Reageren Herenpanty | De panty in de openbaarheid
Vorige onderwerp
Volgende onderwerp
Berichten van afgelopen:   




Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum


Wilt u geen reclame op dit forum en genieten van extra voordelen? Klik dan vlug hier voor meer informatie!