top

weekje met de boot weg

Nieuw onderwerp plaatsen Reageren Herenpanty | De panty in de openbaarheid    Pagina 1 van 1

15-07-2020 13:33:41 BerichtOnderwerp: weekje met de boot weg
Kawilaa
Gewaardeerd lid


Geregistreerd op: 13 Apr 2015
Berichten: 70

Reageren met citaat

Hoi hoi allemaal,

Ik dacht laat ik mijn weekje boot 'vakantie' met mijn beste maatje eens delen.

klein verhaaltje vooraf;
2jaar geleden kocht mijn maat deze boot (11mtrs) voor een leuk prijsje wetende dat de motor onderhoud nodig had. gekocht in friesland met het plan om deze terug te varen naar onze woonomgeving (kustprovincie).

En ja hoor het gebeurde dezelfde dag nog dat we hem ophaalden. Notabene op een meer...
dus motor overleden. Lange dag gehad om een plek te vinden waar de boot een langere periode mag liggen. Vandaar ging hij naar een reparatie haven. waar hij een jaar heeft gelegen voor reparatie. Kort samengevat hele motor gereviseerd.

nu;
Wij konden hem eindelijk halen! Lekker weer, dus mijn kleding tas bestond maar uit 1 lange broek. joggingsbroek 3 korte broeken en genoeg panty's met kleur of onzichtbaar om onder de shorts te matchen Very Happy

En zoals je kan voorstellen met 2 personen op een 11 meter boot, is dat er 1 voor op de punt staat en 2e persoon op het achterdek om de boot aan te leggen of te koppelen in een sluis etc. Aangezien mijn maat de kapitein is moet hij in de buurt van het roer blijven. Sta ik voor op de punt in een korte broek en een onzichtbare 7den panty aan. Inmiddels zijn wij door sluizen heen waar je met meerdere in ligt te wachten. Niemand die iets zag.
Of wat ik zelf wel even spannend vond is als wij langzaam.. door brug openingen varen. Er staan meestal veel mensen te wachten en aangezien er kleine bruggen ook bestaan. Staan ze niet meer dan 6 meter van je vandaan. + mooi weer met alleen maar zon. Dacht ik dat er best veel oplichtte op mijn benen. Kan niet zeggen of het nou op viel.

Nou zou het dus een weekje vakantie worden op de boot,maar helaas bleek het probleem niet verholpen te zijn. We waren inmiddels in flevoland aangekomen. We konden niet eens op kwart vermogen draaien of de motor viel uit. Dus bijna stationair gevaren. (een klein bezoekje in de buurt van mijn vader die gezellig even een bakkie op de boot kwam doen.

Mijn vader is een van de weinige die weten dat ik een extra kledingstuk in mijn kledingstijl draag. Ik kleedde mij deze dag in de late middag om, omdat het erg fris begonnen op de boot op het water. Dus 7 den omgeruild voor een 80den zwarte temp.control panty aan met een zwarte korte shorts. Hij stond al ons op te wachten bij de steiger toen we in de avond aan kwamen tuffen. Ik ben het HELEMAAL vergeten, dat ik er zo bij liep. Het besef kwam pas toen ik van de boot afsprong op de steiger op hem te begroeten. Ik denk dat het niet eens opgevallen. Aangezien het donker (zaklamp weer) en ik zwart gekleed was, althans ik hoop het niet. Ik wil dit zelf nog eens aankaarten wanneer ik daar klaar voor ben.

Vandaar zijn we de ochtend geprobeerd naar almere te tuffen. was luguber weer. Elke hoek zagen kilometers ver onweers wolken vormen. dus maar dikke panty aan. Wij bleven tussen wolk openingen varen dus geen spatje regen. Nou dat tuffen staat gelijk aan 2 km/u en we wilden dicht langs de kade varen want als we uitvielen konden we niets meer. Veel woonwijken waar kinderen bij het water speelde of mensen fietste. Iedereen kon mij boven op de boot buiten zien in een zwarte panty onder de zwarte korte shorts. Met een ijskoud biertje haha.

Het verhaal is erg lang geworden merk dus ik laat het hier maar even bij. Als jullie de rest willen lezen hoor ik het graag! Dan tik ik lekker verder.
Wilde dit graag met jullie delen. Hoop dat jullie ook weer een leuk avontuur hebben gehad ?

Groet Kawilaa!
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
 
15-07-2020 17:03:56 BerichtOnderwerp:
Ferdinand
Erelid


Geregistreerd op: 15 Jun 2012
Berichten: 165

Reageren met citaat

Leuk verhaal, Kawilaa. Als je de hele dag in een panty op een boot zit, kan ik me voorstellen dat het zo normaal voelt dat je vergeet dat je een panty draagt. Ik heb dat zelf ook als ik op Texel in een panty rondwandel of -fiets. Het feit dat alle aandacht naar die motor gaat, zorgt ervoor dat je het nog sneller vergeet. Dat je op een boot vlak langs de kant vaart en iedereen je panty kan zien is natuurlijk spannend maar het is ook jouw zaak Wat zij ervan vinden is hun eigen probleem. Daarbij ben je al snel weer voorbij gevaren. Hoe gaat het nu met die motor aflopen?
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
 
15-07-2020 21:53:31 BerichtOnderwerp:
Kawilaa
Gewaardeerd lid


Geregistreerd op: 13 Apr 2015
Berichten: 70

Reageren met citaat

Hoi Ferdinand,

Nou snel voorbij gevaren is niet correct haha Razz

Hoe het nu met de motor is. De boot is na onze vakantie (in verband met werk de boot achter gelaten in almere) en later die week gesleept naar amsterdam voor verder onderhoud.
Aan het eind van onze vakantie waren we erachter gekomen wat het probleem was. 90 procent zeker dat het de borgpin is die is gebroken.

Hij word als het goed is deze week bekeken en gerepareerd. Als mijn maat terug is hoor ik meer.
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
 
16-07-2020 03:15:33 BerichtOnderwerp:
Yvan
Site Admin


Geregistreerd op: 03 Jun 2012
Berichten: 2373
Woonplaats: Kortrijk

Reageren met citaat

Goed verhaal, bedankt om het met ons te delen. Ik maak uit het verhaal op dat je vader NIET op de hoogte van dat extra kledingstuk?

Voel je vrij om het verhaal verder te zetten.
_________________
Stay hosed
Yvan
-
-Life is too short to wear boring clothes.-
-
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen Website bekijken
 
Nieuw onderwerp plaatsen Reageren Herenpanty | De panty in de openbaarheid
Vorige onderwerp
Volgende onderwerp
Berichten van afgelopen:   




Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum


Wilt u geen reclame op dit forum en genieten van extra voordelen? Klik dan vlug hier voor meer informatie!